News

Ny daglig leder i Hagland Finans

2017-10-02

Styret i Hagland Finans AS har ansatt Jostein Aksdal (41) som ny daglig leder.

Aksdal tiltrådte stillingen mandag 2. oktober 2017, opplyser Hagland-konsernet i en pressemelding.

Jostein Aksdal kommer fra stillingen som leder for rådgivning i Tveit Regnskap AS. Han har bred erfaring fra lederstillinger i finans og offentlig sektor.

– Når valget falt på Jostein Aksdal, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, allsidig erfaring, strategiske egenskaper, god markedsforståelse og god digital forståelse. Han matcher dermed godt Hagland Finans sine behov og ambisjoner inn i fremtiden, sier styreleder i Hagland Finans, Arne Wendelbo Aanensen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og samarbeide med alle de dyktige medarbeiderne i firmaet. Hagland Finans er et lokaleid regnskapsbyrå med solide og langsiktige eiere som ønsker vekst og utvikling. Selskapet har en god posisjon og mange attraktive kunder. Sammen med våre ansatte og eiere ser jeg frem til å få lede utviklingen av selskapet inn i en stadig mer digital fremtid, sier Jostein Aksdal i meldingen.

Mangeårig daglig leder Lasse Jackman vil fortsette i Hagland Finans til glede og nytte for selskapets kunder, og er dessuten valgt inn i styret i Hagland Finans AS. Lillian Grønnestad som også har vært i Hagland Finans i en årrekke er utnevnt som selskapets nestleder.

Fv. Lillian Grønnestad, Jostein Aksdal og Lasse Jackman.

Fv. Lillian Grønnestad, Jostein Aksdal og Lasse Jackman.